De grote verbouwing van de “Gorkumse atletiek- en triathlonvereniging Typhoon” is al een tijdje afgerond, maar komend weekend wordt deze dan toch officieel geopend! De clubaccommodatie is vorig jaar op dusdanige wijze verbouwd dat er bijna sprake is van nieuwbouw. Met een flinke uitbouw aan 3 zijden en een nieuw ‘jasje’ om het volledige complex is er niets meer van het oude complex zichtbaar. Wij hebben het ontwerp van Katrien Koppers volledig bouwkundig uitgetekend voor de Omgevingsvergunning en de complete verbouwing, die overigens voor een relatief groot deel door leden van de vereniging is uitgevoerd. Met bouwbegeleiding waar nodig is er een mooi eindresultaat ontstaan waar de club terecht zeer trots op is. De ronde vormen van de nieuwe accommodatie volgen de lijnen van het sportveld, wat op Google Maps (tijdens de verbouwing genomen, waarbij het witte het aangebouwde deel is) goed te zien is. De houten gevelbekleding in combinatie met de antraciet aluminium buitenkozijnen geven de accommodatie een moderne en duurzame uitstraling. De nieuwe kantine met wijds uitzicht over het sportveld en het grote overdekte terras geven het een grote meerwaarde. Wij wensen Typhoon nog vele jaren plezier en succes in hun nieuwe onderkomen!