In Dalem is gestart met de verbouwing van deze vrijstaande jaren ’70 woning. Vanwege de emotionele waarde van de woning (familiebezit) voor onze opdrachtgever is er voor gekozen om de begane grond van de woning te behouden en de verdieping te vergroten/verhogen om 2 extra slaapkamers te creëren. Links van de woning wordt een aanbouw van ca. 7,5 x 7,5 meter gerealiseerd, voor de nieuwe woonkamer. Het ontwerp is van architect Jan Bats, waar wij zo’n 15 jaar lang mee samen hebben mogen werken bij onze laatste werkgever Architektenburo de Bie. Wij hebben op basis van dit ontwerp de bouwkundige tekeningen gemaakt ten behoeve van de aanvraag voor de Omgevingsvergunning, de prijsvorming en de bouw zelf. De woning wordt voorzien van een nieuwe volledig geïsoleerde gevel met wit stucwerk, een nieuw dak en de aanbouw van verticaal aangebracht houten gevelbekleding. De nieuwe houten buitenkozijnen worden antraciet geschilderd. We zullen de bouw begeleiden en houden u uiteraard op de hoogte van de werkzaamheden tijdens het bouwproces.