Bij een woning aan de Merwe Donk te Gorinchem hebben wij het entreegebied vergroot. Voor onze opdrachtgever had deze wens twee redenen: Naast het esthetische is er hierdoor ook een doorgang in de woning gecreëerd naar de voormalige garage, die nu dienst doet als bijkeuken met plaats voor de wasmachine en droger. Omdat de woning qua stijl gebaseerd is op de jaren ’30 stijl, hebben wij het ontwerp van de nieuwe voordeur, met luifel en lijst, passend gemaakt. Het hardsteen onder de buitenkozijnen geeft het geheel een nog luxere uitstraling. De voordeur zal nog geschilderd worden in een donkere kleur passend bij het overige schilderwerk. Naast het vergroten van het entreegebied en het maken van een bijkeuken hebben wij ook gezorgd voor de Omgevingsvergunning voor 2 dakkapellen, waardoor de zolderruimte kon worden verdeeld in een slaapkamer, een werkkamer en installatieruimte.