image
image
image
image

Voetbalclub te Gorinchem

Vanwege de verhuizing naar sportcomplex ‘Molenvliet-zuid’ is voor voetbalclub SVW uit Gorinchem deze clubaccommodatie gerealiseerd.
Na binnenkomst van de accommodatie is de route gelijk duidelijk: linksaf naar de kleed- en wasruimten en rechtsaf naar de kantine.
Het clubhuis heeft 6 kleed- en wasruimten voor de elftallen, 2 scheidsrechtersruimten, een EHBO ruimte aan de ene zijde en een kantine met keuken en uitgifte aan de andere zijde, zo gesitueerd dat er een goed uitzicht op de voetbalvelden is.
Doordat het complex en het gedeeltelijk overdekte terras op een verhoogde ‘terp’ is gebouwd wordt dit uitzicht nog beter.
Vanwege de 2 molens in de omgeving is er rekening gehouden met de ‘molenbiotoop’, zodat de molens nog voldoende wind kunnen vangen.

< terug naar projectoverzicht

Projectdetails

  • Opdrachtgever: Gemeente
  • Jaar: 2006
  • Plaats: Gorinchem
  • Vloeroppervlakte: ca. 840 m2