image
image
image
image
image
image

Interne verbouwing stadswoning te Gorinchem

Het interieur van deze stadswoning in het centrum van Gorinchem was sterk verouderd.
Door te kiezen voor een strak en modern interieur in combinatie met authentieke elementen is een mooi ruimtelijk geheel ontstaan.
Het verlaagde plafond in de woonkamer is verwijderd waardoor de constructie in het zicht is gekomen.
De witte strakke keuken is voorzien van een donker houten aanrechtblad, wat in detail op meerdere plaatsen in de woning terug komt.
Op de verdieping is een extra kamer gecreëerd en de grote slaapkamer is voorzien van een walk-in closet.
De badkamer is voorzien van een verdiept bad met daarboven een dakraam waardoor er voldoende lichtinval ontstaat.

< terug naar projectoverzicht

Projectdetails

  • Opdrachtgever: Particulier
  • Jaar: 2012
  • Plaats: Gorinchem
  • Vloeroppervlakte: ca. 120 m2