image
image
image
image
image

Verbouwing schoolgebouw naar 5 woningen te Rotterdam

Dit prachtige statige schoolgebouw in Rotterdam is verbouwd tot 5 grote woningen met tuin.
Wij hebben op basis van het ontwerp van de projectontwikkelaar/architect het tekenwerk verzorgd voor de aanvraag van de omgevingsvergunning en de bouw zelf.
De hoge leefruimten met veel lichtinval zorgen voor een aparte en ruimtelijke beleving en luxe uitstraling.
Met name de voorgevel is minimaal aangepast, om het straatbeeld zoveel mogelijk in tact te laten.
Aan de achterzijde zijn openslaande dubbele deuren aangebracht met toegang tot de tuinen.
In de woningen zijn zoveel mogelijk authentieke elementen bewaard gebleven.
De strakke afwerking van de ruimten zorgt voor een mooie mix van klassiek en modern.

< terug naar projectoverzicht

Projectdetails

  • Opdrachtgever: Projectontwikkelaar
  • Jaar: 2016
  • Plaats: Rotterdam
  • Vloeroppervlakte: 170-200 m2