image
image
image
image

Sporthal te Barneveld

Deze multifunctionele sporthal te Barneveld is zeer onderhoudsvriendelijk gebouwd.
Door de groene kleur van de grote hal wordt deze opgenomen in het groene boomrijke gebied.
De sporthal is met name multifunctioneel omdat deze via de voorzijde te bereiken is voor ‘algemeen’ gebruik door de gemeente en er aan de achterzijde een entree is voor een korfbalvereniging.
Uiteraard is de sportzaal ook te gebruiken voor meerdere sporten en tevens op te delen in meerdere compartimenten.
Door de logische indeling met duidelijke routing en de onderhoudsvriendelijke afwerking en detaillering is dit een sporthal voor de toekomst.

< terug naar projectoverzicht

Projectdetails

  • Opdrachtgever: Gemeente
  • Jaar: 2003
  • Plaats: Barneveld
  • Vloeroppervlakte: ca. 3000 m2