Nieuws

Bouw schuur met tuinkamer te Gorinchem

De bouw van deze grote schuur met tuinkamer in Gorinchem gaat binnenkort van start.Voor onze opdrachtgever hebben wij twee ontwerpen gemaakt, waarna voor deze optie is gekozen. De open glaspartij in de tuinkamer zorgt voor een panoramisch uitzicht over zowel de tuin als het achterliggende water. Door de vrijdragende overstekken tot wel 2 meter diep is er voor voldoende schaduw in de tuinkamer, maar ook ter plaatse van het overdekte terras aan de waterkant. De schuur aan de voorzijde is voorzien van een werkplaats met een dubbele en enkele deur.De donkere buitenkozijnen contrasteren mooi met de verticale houten gevelbekleding die rondom doorloopt.Uiteraard houden we u op de hoogte van de bouw en natuurlijk het eindresultaat.

Lees meer »

Eindejaarsgroet

Wij kijken terug op alweer een jaar met veel leuke en mooie projecten. Graag willen wij al onze opdrachtgevers, familie, vrienden en kennissen bedanken voor het vertrouwen, de steun en de leuke tijd, en wensen wij iedereen fijne feestdagen en een mooi en gelukkig 2024! Tot 8 januari genieten wij van de kerstvakantie en daarna staan wij weer voor u klaar!

Lees meer »

Omgevingsvergunning vrijstaande woning Ridderkerk

Onze opdrachtgever heeft onlangs Omgevingsvergunning ontvangen voor de bouw van deze vrijstaande woning in Oud-Hollandse stijl te Ridderkerk.De woning valt vooral op door de vele duurzame en luxe materialen, zoals hardsteen (o.a. de plint, raamdorpels en gevelafdekking), klassiek gedetailleerde hardhouten kozijnen en opgeklampte luiken, zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren en hardstenen terras- en vloertegels.

Lees meer »

Woning bouwen in 2 dagen

Afgelopen woensdag is begonnen met het plaatsen van de Houtskeletbouw (HSB) onderdelen voor de vrijstaande woning aan de Tuinen van Mollenburg in Gorinchem.

Lees meer »

Omgevingsvergunning moderne Barnhouse in Roosendaal

De Omgevingsvergunning (voorheen Bouwvergunning) voor dit moderne Barnhouse in Roosendaal is inmiddels verleend.Onderdeel van deze vergunning is ook de bouw van een schuur (6x12m) die wij in dezelfde stijl als de woning hebben ontworpen.Uitgangspunt voor het ontwerp was het dakvlak dat ideaal ligt voor de 76 zonnepanelen die er op komen, de grote glasvlakken (en dus lichtinval) en de 3 badkamers inclusief sauna.Daarbij is de woning ook levensloopbestendig.

Lees meer »

Omgevingsvergunning bungalow te Hoogblokland

Inmiddels heeft onze opdrachtgever voor de bouw van deze bungalow in Hoogblokland Omgevingsvergunning (voorheen Bouwvergunning) ontvangen. De bungalow is onder andere voorzien van een woonkamer met hoog plafond (ca. 3,60 meter hoog), een aparte praktijkruimte en een garage. De bouw zal spoedig starten en uiteraard houden we jullie op de hoogte via onze website en Facebook.

Lees meer »

Bouw bedrijfspand met woning te Ridderkerk

De bouw van dit bedrijfspand met woning (als penthouse met dakterras) in Ridderkerk is volop in beweging. Inmiddels staat de staalconstructie en liggen alle verdiepingsvloeren er al. Wij hebben het tekenwerk ten behoeve van de Omgevingsvergunning (Bouwvergunning) en de bouw verzorgd en begeleiden de bouw nu waar nodig.

Lees meer »

Housewarming cadeau Barnhouse

Een getalenteerde vriendin van onze opdrachtgevers heeft dit schilderij gemaakt als Housewarming cadeau. Het is het silhouet van deze woning (Barnhouse) die wij voor hun hebben mogen realiseren. Kijk vooral eens op de facebookpagina van Inkerbell Design voor meer kunstwerken.

Lees meer »

Showroom met loods Boven-Leeuwen opgeleverd

Afgelopen maandag hebben wij deze showroom met opslagloods in Boven-Leeuwen opgeleverd. Ondanks de slechte weersomstandigheden de afgelopen weken is het pand op tijd gereed voor de opdrachtgever om hun voorraad te verhuizen en te beginnen met de inrichting. Wij mochten voor dit plan het bouwkundig toezicht verzorgen. De opdrachtgever is zeer tevreden en trots op het eindresultaat en wij wensen ze dan ook veel plezier en succes in hun nieuwe onderkomen!

Lees meer »

Verbouwing 2 woningen krijgt vorm

De nieuwe achtergevel van deze 2 vervallen woningen (zie foto rechts voor oude situatie) in Werkendam begint vorm te krijgen.Met name de twee verticale uitbouwen springen in het oog en geven het pand een moderne uitstraling.Daarnaast zorgen de grote glasopeningen voor veel lichtinval in de woning.Het dak is volledig vernieuwd, de hele woning is goed geïsoleerd en ook binnen is de indeling veranderd met open ruimten in split level.

Lees meer »

Bouwtechnische keuring Gorinchem

Bent u van plan om een woning te kopen en bent u benieuwd naar de bouwkundige staat ervan? Een bouwtechnische keuring of meeloopkeuring geeft een goed beeld van het te verwachten onderhoud in de komende jaren met de bijbehorende kosten. Veel hypotheekverstrekkers vragen hier dan ook om. Wij hebben al veel keuringen in de regio Gorinchem mogen uitvoeren en hebben daarom naast onze bouwkundige kennis een goed beeld van de verschillende woningtypen. Door onze persoonlijke en professionele aanpak kunnen wij u de duidelijkheid en zekerheid geven die u nodig heeft. Klik hier voor meer informatie of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Lees meer »

Bouw showroom met loods Boven-Leeuwen vordert gestaag

De bouw van de showroom met loods in Boven-Leeuwen vordert gestaag. Begin vorige week stond er nog helemaal niets en gisteren stond de staalconstructie, lagen de verdiepingsvloeren en was zelfs al een deel van de gevel dichtgezet. Naar verwachting is het pand volgende week helemaal dicht. Wij verzorgen voor onze opdrachtgever het bouwkundig toezicht.

Lees meer »

Verbouwing appartementencomplex Rotterdam in volle gang

De verbouwing van dit voormalige Leger Des Heils gebouw te Rotterdam naar appartementencomplex is in volle gang.Binnen is al goed te zien hoe de praktijkruimte op de begane grond en de 4 luxe appartementen op de verdiepingen daarboven eruit zullen komen te zien.De binnenwanden staan namelijk al, de loggia’s zijn gemaakt en de installateurs zijn druk bezig.Om het gebouw zo lang mogelijk ‘dicht’ te houden is er voor gekozen om de gevelopeningen zo laat mogelijk te maken.Momenteel is de aannemer hier mee bezig, zodat het gebouw voor de winter dicht is en de afbouw kan beginnen.

Lees meer »

Bouwkundig toezicht bouw showroom met magazijn

Wij hebben opdracht gekregen voor het bouwkundig toezicht (bouwbegeleiding) van deze showroom (ca. 1000m2) met magazijn (ca. 2500m2) te Boven-Leeuwen.De komende maanden zullen wij in goed overleg met opdrachtgever en aannemer zorgen voor een goed lopende bouw met een mooi eindresultaat.

Lees meer »

FenExpo Businessdagen groot succes

Afgelopen week stonden wij op de Fenexpo Businessdagen in de Evenementenhal Gorinchem.Het was een fantastische week waarin wij veel bekenden hebben gesproken en ook veel nieuwe connecties hebben opgedaan.Het is goed om te zien dat er zoveel mooie bedrijven in de regio zitten met ieder hun eigen specialisme en passie.

Lees meer »

Advertentie woningplanner van Spa Assurantiën

Vandaag hebben wij de Woningplanner van SPA assurantiën ontvangen, waarin wij een mooie advertentie hebben laten plaatsen. De Woningplanner is erg makkelijk met verhuizen, omdat deze de checklist ‘Waar aan te denken met de verhuizing?!’ bevat.

Lees meer »